Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Джибути

Имоти за продажба в Джибути

 Джибути се намира в Африканския рог и е страна, която граничи с Еритрея на север, Етиопия на запад и юг и Сомалия на югоизток. В Джибути има един от най-солените водни басейни в света: езерото Асал, разположено в пустинята Данакил. Нейната столица е Джибути, която се намира в крайбрежния район на Джибути, на залива Таджура. Тук живее по-голямата част от населението на цялата страна, защото тя е по-големият град и е разположена по протежение на важен морски търговски път, между Червено море и Аденския залив и е основното пристанище за внос и износ.

 

Столицата е чудесно място за търсене на имоти за продажба в Джибути, тъй като се очаква тя да нарасне с около 7% през 2019 г. главно благодарение на увеличаващите се инвестиции в инфраструктура, включително пристанищата и електрическата железница, свързваща Джибути с Етиопия.

 

Правителството възнамерява да развие пазара на недвижими имоти в страната, така че да създаде държавен секретар за строителството в Министерството на жилищното строителство и градоустройството, поради което ви съветваме да закупите имот за продажба в Джибути.

Благоприятният момент на пазара на недвижими имоти е подкрепен и от стабилен политически климат и силна сигурност на растежа, така че периодът за инвестиране в имоти за продажба в Джибути е много благоприятен и има значителни възможности за инвеститорите в недвижими имоти.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB